Prijedlog izmjene Obrasca za bodovanje radova kandidata za status članstva u HATZ-u

 

Poštovane članice i članovi HATZ-a,

na sjednici Uprave HATZ-a održanoj 25. kolovoza 2023. načinjen je prijedlog izmjena Obrasca za bodovanje radova kandidata za status članstva u HATZ-u.

Naime, sukladno članku 14. Pravilnika o izboru u članstvo HATZ-a, pristupnik za redovitog člana Akademije mora biti iznimno aktivan te u posljednje tri godine mora prikupiti najmanje 25 bodova na temelju aktivnosti u radu Akademije.  Taj će se članak ubuduće striktno primjenjivati, pa je u Obrascu za bodovanje, u odjeljku 9. (označeno s Track changes) malo proširen popis aktivnosti temeljem kojih se stječu bodovi, a za neke je postojeće aktivnosti broj bodova povećan. Prijedlozi su navedeni u ovom obrascu: Obrazac za bodovanje – napredovanje u HATZ-u

Sukladno čl. 25. Statuta HATZ-a donošenje Pravilnika o izboru u članstvo, kojega je Obrazac za bodovanje sastavni dio, u nadležnosti je Skupštine, pa zato molimo da glasate o predloženim izmjenama slanjem odgovora Za, Protiv ili Suzdržan/a na mail hatz@hatz.hr. Ako niste suglasni, molimo da pošaljete i prijedlog poboljšanja.

Rok za glasanje te dostavu komentara i prijedloga je srijeda, 6. rujna 2023. u 12 sati.

S poštovanjem,
Prof. dr. sc. Vedran Mornar, predsjednik HATZ-a

 

Slijedeća objava

Sedma međunarodna konferencija o kibernetičkoj sigurnosti – CSC 23

  Poštovane članice i članovi HATZ-a, na sjednici Uprave HATZ-a održanoj 25. kolovoza 2023. načinjen je prijedlog izmjena Obrasca za bodovanje radova kandidata za status članstva u HATZ-u. Naime, sukladno članku 14. Pravilnika o izboru u članstvo HATZ-a, pristupnik za redovitog člana Akademije mora biti iznimno aktivan te u posljednje […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close