Inspection of Medical Devices – For Regulatory Purposes

Predstavljena knjiga „Inspection of Medical Devices – For Regulatory Purposes“

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva je 28. svibnja 2018. godine predstavljena knjiga „Inspection of Medical Devices – For Regulatory Purposes. Predstavljanje je podržala i Akademija tehničkih znanosti Hrvatske, a jedan od urednika i autora je član Akademije u Odjelu sustava i kibernetike prof. dr. sc. Mario Cifrek.

Skup je u ime Uprave FER-a pozdravio prof. dr. sc. Marko Delimar, prodekan za nastavu, a bila je prisutna i novoizabrana prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Mihaela Vranić. Skupu se obratila i Branka Marijanović, mag. bibl., voditeljica Središnje knjižnice FER-a, te prof. dr. sc. Ratko Magjarević u ime Hrvatskog društva za biomedicinsko inženjerstvo i medicinsku fiziku (HDBIMF), International Federation for Medical and Biological Engineering (IFMBE) te International Union for Physical and Engineering Sciences in Medicine (IUPESM).

Predstavljanje je vodila doc. dr. sc. Željka Lučev Vasić, a knjigu su predstavili prof. emer. dr. sc. Stanko Tonković i izv. prof. dr. sc. Branko Breyer.

U sklopu predstavljanja knjige održana su i dva predavanja:

  • Maja Vitt, Merz Pharmaceuticals GmbH: “Life-cycle of medical devices – from idea to realization”
  • Almir Badnjević, Verlab, International Burch University: “Medical devices post-market surveillance”

Predstavljanju knjige prisustvovalo je pedesetak gostiju.

 

Prof. dr. sc. Mario Cifrek,

Tajnik Odjela sustava i kibernetike