Najnovije vijesti

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

Arrow
Arrow
Slider
28.08.2017.
HATZ DOBILA CERTIFIKAT SRCA O USKLAĐENOSTI S NORMAMA AAI@EduHr

 

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske primila je od Sveučilišnog računskog centra (SRCE) Certifikat o uskađenosti s normama AAI@EduHr, kojim se potvrđuje da je tijekom 2017. godine Akademije ostvarila izvrsnu usklađenost s navedenim normama.

 

carnet_cert_uskl


08.11.2017.
OBAVIJEST O OKRUGLOM STOLU HATZ-A, HGK I ICENT-A
“RAZVOJ I PRIMJENA ROBOTIKE U HRVATSKOJ”

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalnu suradnju, Hrvatska gospodarska komora i Inovacijski centar Nikola Tesla organiziraju Okrugli stol RAZVOJ I PRIMJENA ROBOTIKE U HRVATSKOJ, koji će se održati 6. prosinca 2017. u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu. 

Detaljnije…

08.11.2017.
POZIV NA PREDAVANJE AKADEMIKA BOŽIDARA LIŠČIĆA
“ISTRAŽIVANJE, RAZVOJ I DALJNJA IZGRADNJA VJETROELEKTRANA U SVIJETU”
Akademija tehničkih znanosti Hrvatske i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu organiziraju predavanje akademika Božidara Liščića “ISTRAŽIVANJE, RAZVOJ I DALJNJA IZGRADNJA VJETROELEKTRANA U SVIJETU”, koje će se održati u četvrtak, 7. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. 
06.11.2017.
DIES ACADEMICUS 2017. –
POČASNA ZVANJA I NAGRADE SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ČLANOVIMA HATZ-A

 

Povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu (Dies Academicus), koji je održan u petak, 3. studenoga 2017.u Auli Sveučilišta, dodijeljena su počasna zvanja, nagrade i priznanja Sveučilišta u Zagrebu istaknutim  sveučilišnim profesorima i znanstvenicima.

 
18.10.2017.
OKRUGLI STOL
“ISKUSTVA I SMJERNICE PRI PROVOĐENJU VELIKIH PROJEKATA
U PODRUČJU ENERGETIKE”

 Preliminarna obavijest

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalnu suradnju, Hrvatska gospodarska komora i Inovacijski centar Nikola Tesla organiziraju Okrugli stol “Iskustva i smjernice pri provođenju velikih projekata u području energetike”, koji će se održati 20. studenoga 2017. u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu.  

 

Detaljnije…


05.05.2017.

OBJAVLJEN “GODIŠNJAK AKADEMIJE TEHNIČKIH ZNANOSTI HRVATSKE 2016.”

“Godišnjak Akademije tehničkih znanosti Hrvatske 2016.”, koji sadrži radove s Okruglog stola “Stanje i budućnost tehničkih i biotehničkih znanosti u Hrvatskoj u 21. stoljeću”, izišao je iz tiska te je predstavljen na 32. godišnjoj (izbornoj) skupštini Akademije, koja je održana 15. svibnja 2017. u Auli Sveučilišta u Zagrebu.

Detaljnije…

 

05.05.2017.

OBJAVLJEN ZBORNIK SAŽETAKA OKRUGLOG STOLA HATZ-a “STANJE I BUDUĆNOST TEHNIČKIH I BIOTEHNIČKIH ZNANOSTI U HRVATSKOJ U 21. STOLJEĆU”

Zbornik sažetaka Okruglog stola Akademije tehničkih znanosti Hrvatske “Stanje i budućnost tehničkih i biotehničkih znanosti u Hrvatskoj u 21. stoljeću” upravo je izišao iz tiska te je predstavljen  na Okruglom stolu koji je održan 8. svibnja 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Detaljnije…

 

 

 

 

 

 

 

 

28.04.2017.

OBJAVLJENA NOVA IZDANJA GLASNIKA HATZ-a

Najnovija izdanja Glasnika Akademije tehničkih znanosti Hrvatske na hrvatskom i engleskom jeziku dostupna su na internetskim stranicama HATZ-a.

Detaljnije…

 


Ostale najnovije vijesti možete pregledati  ovdje.