Najnovije vijesti

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

SVEČANO OTKRIVANJE BISTE PROF. DR. SC. VATROSLAVA LOPAŠIĆA

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

HATZ i HKIS potpisale Sporazum o podupirućem članstvu

Arrow
Arrow
Slider
28.08.2017.
HATZ DOBILA CERTIFIKAT SRCA O USKLAĐENOSTI S NORMAMA AAI@EduHr

 

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske primila je od Sveučilišnog računskog centra (SRCE) Certifikat o uskađenosti s normama AAI@EduHr, kojim se potvrđuje da je tijekom 2017. godine Akademije ostvarila izvrsnu usklađenost s navedenim normama.

 

carnet_cert_uskl


18.10.2017.
OKRUGLI STOL
“ISKUSTVA I SMJERNICE PRI PROVOĐENJU VELIKIH PROJEKATA
U PODRUČJU ENERGETIKE”

 Preliminarna obavijest

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalnu suradnju, Hrvatska gospodarska komora i Inovacijski centar Nikola Tesla organiziraju Okrugli stol “Iskustva i smjernice pri provođenju velikih projekata u području energetike”.

Detaljnije…

18.10.2017.

POZIV NA RADIONICU
“SATELITSKO PRAĆENJE POMAKA TLA UZROKOVANIH POTRESIMA
I NEKIM DRUGIM PROCESIMA”

 

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti – Razred za prirodne znanosti i Hrvatsko povjerenstvo za geodeziju i geofiziku organiziraju radionicu SATELITSKO PRAĆENJE POMAKA TLA UZROKOVANIH POTRESIMA I NEKIM DRUGIM PROCESIMA”koja će se održati dvorani Knjižnice HAZU u Zagrebu, Strossmayerov trg 14, u petak, 27. listopada 2017. u terminu 10:00-13:00 sati. 

Detaljnije…

 

18.10.2017.
POZIV NA PREDAVANJE PROF. DR. SC. BOJANA JERBIĆA
“IZAZOVI DIGITALNE BUDUĆNOSTI”
Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – Odjel sustava i kibernetike i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu organiziraju predavanje prof. dr. sc. Bojana Jerbića “Izazovi digitalne budućnosti”.
30.08.2017.
RADIONICA MEDILS-A
“WITH CHARME INTO A TRANSDISCIPLINARY DIALOGUE
ON STANDARDISATION IN LIFE-SCIENCES”

Mediteranski institut za istraživanje života – MedILS organizira radionicu “With CHARME into a transdisciplinary dialogue on STANDARDISATION in life-sciences”, koja će se održati u Splitu 23-25. listopada 2017.

Detaljnije…


 05.05.2017.

OBJAVLJEN “GODIŠNJAK AKADEMIJE TEHNIČKIH ZNANOSTI HRVATSKE 2016.”

“Godišnjak Akademije tehničkih znanosti Hrvatske 2016.”, koji sadrži radove s Okruglog stola “Stanje i budućnost tehničkih i biotehničkih znanosti u Hrvatskoj u 21. stoljeću”, izišao je iz tiska te je predstavljen na 32. godišnjoj (izbornoj) skupštini Akademije, koja je održana 15. svibnja 2017. u Auli Sveučilišta u Zagrebu.

Detaljnije…

 

05.05.2017.

OBJAVLJEN ZBORNIK SAŽETAKA OKRUGLOG STOLA HATZ-a “STANJE I BUDUĆNOST TEHNIČKIH I BIOTEHNIČKIH ZNANOSTI U HRVATSKOJ U 21. STOLJEĆU”

Zbornik sažetaka Okruglog stola Akademije tehničkih znanosti Hrvatske “Stanje i budućnost tehničkih i biotehničkih znanosti u Hrvatskoj u 21. stoljeću” upravo je izišao iz tiska te je predstavljen  na Okruglom stolu koji je održan 8. svibnja 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Detaljnije…

 

 

 

 

 

 

 

 

28.04.2017.

OBJAVLJENA NOVA IZDANJA GLASNIKA HATZ-a

Najnovija izdanja Glasnika Akademije tehničkih znanosti Hrvatske na hrvatskom i engleskom jeziku dostupna su na internetskim stranicama HATZ-a.

Detaljnije…

 


Ostale najnovije vijesti možete pregledati  ovdje.