ANNUAL 2017/2018

Renata Budanec

Poštovane članice i članovi HATZ-a,

Još jednom zahvaljujemo svim članicama i članovima koji su iskazali interes i poslali svoje radove za objavljivanje u HATZ publikaciji Annual 2017/2018. Prema odluci Uređivačkog odbora Annual-a 2017/2018, reprint radovi se objavljuju na web stranici Akademije prema slijedećem sadržaju:

  1. Braović,Stipaničev,Krstinić – Cogent confabulation based expert system for segmentation and classification of natural landscape images
  2. Duplančić,Tomašić,Kurajica,Minga,Maduna Valkaj – A Comparative Study of Toluene Oxidation on Different Metal Oxides
  3. Franki,Višković – Energy security, policy and technology in South East Europe Presenting and applying an energy security index to Croatia
  4. Kralik,Strakova,Grčević,Hanžek – Enriched eggs as s source of n-3 polyunsaturated fatty acids for humans
  5. Lučev Vasić,Krois,Cifrek – Effect of transformer symmetry on intrabody communication channel measurements using grounded instruments
  6. Matijašević,Petrić – Integration of Hydrogen Systems in Petroleum Refinery
  7. Pivac,Šimić,Barbir – Experimental diagnostics and modeling of inductive phenomena at low frequencies in impedance spectra of proton exchange membrane fuel cells

Uređivački odbor Annual- a 2017/2018

 

 

Slijedeća objava

Svečano otkrivanje biste pok. prof. dr. sc. Jurja Božićevića

Poštovane članice i članovi HATZ-a, Još jednom zahvaljujemo svim članicama i članovima koji su iskazali interes i poslali svoje radove za objavljivanje u HATZ publikaciji Annual 2017/2018. Prema odluci Uređivačkog odbora Annual-a 2017/2018, reprint radovi se objavljuju na web stranici Akademije prema slijedećem sadržaju: Braović,Stipaničev,Krstinić – Cogent confabulation based expert […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close