Obavijest o održanoj međunarodnoj znanstvenoj konferenciji SCACR 2025

U Dubrovniku se od 24. do 26. rujna 2025. održala međunarodna znanstvena konferencija SCACR – Short Course/Conference on Applied Coastal Research, posvećena razmjeni najnovijih znanstvenih i stručnih spoznaja o primijenjenim istraživanjima obale.

SCACR 2025 okupio je brojne istraživače, doktorande i stručnjake iz cijeloga svijeta. Posebnu pozornost privukla su izlaganja keynote predavača, među kojima su bili:

  • prof.  Nobuhisa Kobayashi (University of Delaware, SAD)
  • prof.  Marcel van Gent (TU Delft / Deltares, Nizozemska)
  • prof.  Harshinie Karunarathna (Swansea University, UK)
  • prof. Matej David i prof. Stephan Gollasch(Sveučilište u Rijeci)
  • prof. Thomas Lykke Andersen (Aalborg University, Danska)
  • prof. Conceição Juana Fortes (Nacionalni laboratorij za građevinarstvo, Lisabon, Portugal).

Akademija tehničkih znanosti bila je pokrovitelj skupa.

Održavanje konferencije SCACR 2025 u Dubrovniku potvrdilo je međunarodnu prepoznatljivost organizatora konferencije te njegovu važnu ulogu u području znanstvenih istraživanja i međunarodne suradnje.

Slijedeća objava

Gostovanje prof. dr. sc. Karolja Skale na radiju Antena Zadar - 24.9.2025.

U Dubrovniku se od 24. do 26. rujna 2025. održala međunarodna znanstvena konferencija SCACR – Short Course/Conference on Applied Coastal Research, posvećena razmjeni najnovijih znanstvenih i stručnih spoznaja o primijenjenim istraživanjima obale. SCACR 2025 okupio je brojne istraživače, doktorande i stručnjake iz cijeloga svijeta. Posebnu pozornost privukla su izlaganja keynote […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close