15. međunarodni znanstveno stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA

 

Drage kolegice i kolege,

Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku s partnerima organizira 15. međunarodni znanstveno stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA, koji će se održati u Osijeku 17. i 18. rujna 2025. 

Cilj ove konferencije je tijekom dva dana okupiti ugledne stručnjake iz akademske zajednice i industrije, nutricioniste, prehrambene tehnologe, farmaceute, liječnike te sve zainteresirane za prehranu i utjecaj hrane na zdravlje iz bilo kojeg aspekta. Izuzetno me veseli što je u organizaciju konferencije uključeno mnogo institucija, čiji broj i pripadnost različitim stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju poseban interdisciplinarni karakter ovoj konferenciji.

Sekcije Skupa su redom:

  • Nutricionizam,
  • Dijetetika i dijetoterapija,
  • Funkcionalna hrana i dodaci prehrani,
  • Zdravstvena sigurnost hrane,
  • Analiza hrane i
  • Proizvodnja zdravstveno sigurne i nutritivno vrijedne hrane.

Prošli, 14. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA, okupio je ukupno 455 autora iz 16 zemalja (Belgija, Bosna i Hercegovina, Grčke, Francuska, Hrvatska, Italija, Kosovo, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Portugal, Slovenija, Srbija, Španjolska, Ukrajina i USA) kroz plenarna, pozvana, usmena, sponzorska i posterska priopćenja.

S velikim zadovoljstvom vas pozivam na aktivno sudjelovanje u konferenciji, razmjeni znanja i iskustava, produktivnim raspravama i društvenim susretima sa stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

Veselimo se susretu u Osijeku!

Više informacija o skupu možete pročitati na poveznica: https://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/

S poštovanjem,
Predsjednik Organizacijskog odbora konferencije
Prof. dr. sc. Jurislav Babić

Slijedeća objava

MIPRO 2025 - 48. međunarodni skup, MULTI-STEM projektne aktivnosti

  Drage kolegice i kolege, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku s partnerima organizira 15. međunarodni znanstveno stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA, koji će se održati u Osijeku 17. i 18. rujna 2025.  Cilj ove konferencije je tijekom dva dana okupiti ugledne stručnjake iz akademske zajednice i industrije, nutricioniste, prehrambene tehnologe, […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close