Dana 3. listopada 2017. u Tehnixu d.o.o. održan je sastanak Đure Horvata, dipl. oec., direktora kompanije, s prof. dr. sc. Vladimirom Andročecom, predsjednikom Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, prof. dr. sc. Brunom Zelićem, predsjedateljem Savjeta centara Akademije i voditeljem Centra za zaštitu okoliša i razvoj održivih tehnologija te prethodnim dekanom Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu, prof. dr. sc. Zvonimirom Guzovićem, dekanom Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu te Zoranom Andročecom, direktorom INGRA-DET-a.

Tehnix d.o.o. podupirući je član Akademije. Na sastanku su predstavnici kompanija iz industrije i gospodarstva te akademske zajednice iz područja tehničkih znanosti razgovarali o Prijedlogu mjera zbrinjavanja otpada, suradnji akademske i znanstvene zajednice i industrije te o industrijskom razvoju i novim projektima za fondove EU. 

Detaljniji prikaz sastanka donosi portal e-Međimurje: http://emedjimurje.rtl.hr/gospodarstvo/ugledni-strucnjaci-u-tehnix-u-simbioza-gospodarstva-i-znanosti 

Galerija fotografija

(ljubaznošću portala e-Međimurje)

IMG_6654   IMG_6638   IMG_6648   IMG_6627